What's new

Welcome to KO-MyKO | Forum

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Hızlı Bağlantılar Quick Links  TR & EN
 7.png KO Panel  7.png KO Panel Buraya Tıkla | Click here
 7.png Client İndir  7.png Client Download Buraya Tıkla | Click here
 1543929502_Balksz-1.png.2e54af31d7a62395cfa039ca0c56d0b7.png Oyun Rehberi  1543929502_Balksz-1.png.2e54af31d7a62395cfa039ca0c56d0b7.png Game Guide Buraya Tıkla | Click here
 1543929502_Balksz-1.png.2e54af31d7a62395cfa039ca0c56d0b7.png Power UP Store  1543929502_Balksz-1.png.2e54af31d7a62395cfa039ca0c56d0b7.png Power UP Store Buraya Tıkla | Click here
 itemicon_3_7902_10_0.jpg Upgrade Oranları  itemicon_3_7902_10_0.jpg Upgrade Rates Buraya Tıkla | Click here
 itemicon_3_9928_50_0.png Drop Listesi  itemicon_3_9928_50_0.png Drop List Buraya Tıkla | Click here
 itemicon_3_7920_00_0.jpg Tüm Yenilikler  itemicon_3_7920_00_0.jpg All Innovations Buraya Tıkla | Click here
 itemicon_3_7909_50_0.jpg Aktif Etkinlikler ve Savaş Detayları  itemicon_3_7909_50_0.jpg Active Events & War Details Buraya Tıkla | Click here
 itemicon_1_1011_00_0.jpg Başlangıç İtemleri  itemicon_1_1011_00_0.jpg Beginner Items  Buraya Tıkla | Click here

Merchant Features

Sheriff

Moderator
Staff member
Reaction score
4
🛒 KOMYKO Tüccar Rehberi 🛒

📌 Tüccar Kurulumu
KOMYKO'da oyuncular, diğer oyuncularla ticaret yapmak için Satış Tüccarları ve Alım Tüccarları kurabilir. Her iki özelliği nasıl kullanacağınızı öğrenmek için bu rehberi takip edin!

🏷️ Satış Tüccarı
Satış Tüccarı ile iki farklı şekilde eşya satabilirsiniz:
✅ Noah Karşılığında Satış – Oyuncular, eşyanızı Noah (oyun içi para birimi) ile satın alabilir.
✅ Knight Cash (KC) Karşılığında Satış – Oyuncular, eşyanızı Knight Cash (premium para birimi) ile satın alabilir.

Satış Tüccarı Nasıl Kurulur?
  1. Tüccar Menüsünü açın ve "Satış Tüccarı" seçeneğini seçin.
  2. Satmak istediğiniz eşyayı seçin.
  3. Fiyatı belirleyin:
    - Noah için, miktarı "KC" alanına girin.
    - Knight Cash için, KC kutusunu işaretleyin ve fiyatınızı belirleyin.
  4. Onaylayın ve satışa başlayın!

🛑 İpucu: Knight Cash ile listelenen eşyalar mor renkte görünecektir!

💰 Alım Tüccarı
Alım Tüccarı, almak istediğiniz eşyaları bir istek listesi oluşturarak belirlemenizi ve bu eşyalar için bir fiyat ayarlamanızı sağlar. Eğer başka bir oyuncu bu eşyaya sahipse ve satmaya razıysa, doğrudan size satabilir.

Alım Tüccarı Nasıl Kurulur?
  1. Tüccar Menüsünü açın ve "Alım Tüccarı" seçeneğini seçin.
  2. Arama çubuğunu kullanarak almak istediğiniz eşyayı bulun.
  3. Eşyaya tıklayın ve ödemeye razı olduğunuz fiyatı girin.
  4. Miktarı belirleyin (kaç tane almak istediğinizi girin).
  5. "Kayıt" butonuna basarak alım talebinizi onaylayın.

Tüccarınız aktif hale geldikten sonra, diğer oyuncular belirlediğiniz fiyat üzerinden size eşyalarını satabilir!

🎯 Ticaret İpuçları
✅ Onaylamadan önce fiyatlarınızı iki kez kontrol edin.
✅ Knight Cash ile satış yapmak, premium eşyalar için mükemmel bir seçenektir.
✅ Alım Tüccarı, geliştirme malzemeleri veya nadir eşyalar toplamak için idealdir.
✅ Ekonomiyi takip edin—arz ve talebe göre fiyatlarınızı ayarlayın!

merchant1.png

🛒 Çevrimdışı Tüccar Rehberi 🛒

🛍️ Çevrimdışı Tüccar Özelliği Nasıl Kullanılır?

🔹 Adım 1: Çevrimdışı Tüccar Kuponu Satın Alın
- Çevrimdışı Tüccar Değişim Kuponunu Güçlendirme Mağazasından satın alabilirsiniz.
- Bu eşya, oyundan çıksanız bile açık kalacak bir çevrimdışı mağaza kurmanıza olanak tanır.
- Kullanıldıktan sonra 14 gün boyunca aktiftir.

🔹 Adım 2: Kuponu Ekipmanınıza Ekleyin
- Envanterinizdeki Çevrimdışı Tüccar Değişim Kuponuna sağ tıklayarak etkinleştirin.
- Bu, tüccarınızı kurmanıza ve çevrimdışı olmanıza izin verir.

🔹 Adım 3: Tüccarınızı Kurun
- Tüccar Menüsünü açın ve aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:
✅ Satış Tüccarı (Noah/Knight Cash ile satış)
✅ Alım Tüccarı (Almak istediğiniz eşyalar için fiyat belirleme)
- Eşyalarınızı ekleyin ve fiyatlarınızı onaylayın.

🔹 Adım 4: Oyundan Çıkarken Tüccarınızı Aktif Tutun
- Tüccarınızı açtıktan sonra, "Çıkış" tuşuna basın ve "Oyundan Çık" seçeneğini seçin.
- Onay mesajını göreceksiniz:
✅ "Çevrimdışı Tüccar etkinleştirildi!"
- Karakteriniz, siz çevrimdışıyken oyun içinde bir hayalet tüccar olarak kalacaktır.
merchant2.png

🛒 Tüccar Aktivite Puanları Rehberi 🎖️

Tüccar modunda kalarak ödüller kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

🎁 Tüccar Modunda Kalarak Aktivite Puanı Kazanın
🔹 Aktif olarak çevrimiçi ve tüccar modunda olduğunuz sürece her 15 dakikada 1 Aktivite Puanı kazanırsınız.
🔹 Ne kadar uzun süre tüccar modunda kalırsanız, o kadar fazla Aktivite Puanı kazanırsınız!
🔹 Bu puanlar, Aktivite Programı kapsamında çeşitli ödüller için kullanılabilir.

✅ Aktivite Puanı Kazanma Yolları:
  1. Satış Tüccarı veya Alım Tüccarı açın.
  2. Çevrimiçi kalın ve Çevrimdışı Tüccar Kuponu kullanmayın.
  3. 15 dakikada 1 Aktivite Puanı kazanmaya devam etmek için tüccar modunda kalın.

🚫 Çevrimdışı Tüccar Modu Ödül Kazandırmaz!
⚠️ Eğer Çevrimdışı Tüccar Kuponunu etkinleştirirseniz, Aktivite Puanı kazanamazsınız!
⚠️ Çevrimdışı Tüccar özelliği, oyunda aktif olmadan satış yapmanıza olanak tanır, ancak aktif oyun süresi gerektirmediğinden ödüllere dahil edilmez.

🛑 Eğer Aktivite Puanı kazanmak istiyorsanız, Çevrimdışı Tüccar Kuponunu devre dışı bırakın!
- Uyarı mesajı göreceksiniz: "Aktivite Ödülleri kazanmak için Çevrimdışı Tüccarı devre dışı bırakın!"
- Kupon etkinse, puan kazanamazsınız!

merchant3.png

🛒 Merchant’s Concentration – Merchant Slot'larınızı Genişletin!

[p]Merchant'ınızda daha fazla ürün mü sergilemek istiyorsunuz?[/p]
[p]Merchant’s Concentration öğesi, merchant'ınızın ürün slotlarını 4'ten 8'e kadar genişletmenizi sağlar![/p]

📌 Merchant’s Concentration'ı Nasıl Kullanırsınız?

• 🔹 Adım 1: Merchant’s Concentration öğesini Power-Up Store'dan (PUS) satın alın.
  • 🔹 Adım 2: Öğeyi kullanın (aynı zamanda hızlı erişim için Hotkey Penceresi'ne kaydedebilirsiniz).
  • 🔹 Adım 3: Merchant'ınızın ürün görüntüleme alanı artık 4 slot'tan 8 slot'a genişleyecek!
merchant4.png

👁️ Merchant’s Eye – Eşyaları Daha Hızlı Bulun! 🛒

[p]Pazarda belirli bir eşyayı mı arıyorsunuz?[/p]
[p]Merchant’s Eye özelliği, ihtiyacınız olan eşyaları anında bulmanıza yardımcı olur ve gereksiz tüm tacirleri gizler![/p]

📌 Merchant’s Eye Nasıl Kullanılır?

• 🔹 Adım 1: Power-Up Store (PUS)'tan Merchant’s Eye Exchange Voucher satın alın.
  • 🔹 Adım 2: Voucher’ı etkinleştirmek için üzerine sağ tıklayın.
  • 🔹 Adım 3: Merchant Search Window açılacaktır.
  • 🔹 Adım 4: Aradığınız eşyanın adını yazın ve Enter tuşuna basın.
  • 🔹 Adım 5: Sistem, eşyayı bulundurmayan tüm tacirleri gizler, yalnızca ilgili satıcıları gösterir!

[p]✅ Artık her taciri tek tek kontrol etmenize gerek yok![/p]

🎯 Merchant’s Eye Kullanmanın Avantajları
  • ✅ İhtiyacınız olan eşyayı anında bulun!
  • ✅ Her taciri tek tek tıklamak yerine zaman kazanın.
  • ✅ Sadece ilgili satıcıları görün – gereksiz kalabalık yok!

merchant5.png

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6