- Reaction score
- 4
Monster Stone Quest - Subzero Weapon Crafting Overview
🛡 Subzero Weapon Crafting Guide
| Adım | Açıklama |
|---|---|
| - Minion of Dark Mare, Dark Mare, Death Mare, Jewelry Don ve Spirits in CZ tarafından düşer. - Ayrıca BOWL bölgesinde aktif kalarak Gem of Bowl Bravery (her 5 dakikada 1 adet) kazanabilirsiniz. - 175 Gem of Bowl Bravery → Monster Stone ile değiştirilebilir. | |
| - Monster Stone’a sağ tıklayın ve mağaraya ışınlanın. - Seçenek 1: Ekstra scroll kazanmak için zindanı temizleyin. - Seçenek 2: Nadir eşyalar için direkt boss’a geçin. | |
| - Elite Old Unique Accessories düşürebilir. - Subzero Weapon Material düşürebilir. | |
| - [Ezio] Crafting NPC’sine gidin → Subzero Weapon Coupon seçin. - Silah türünü seçin: | |
| - Shozin NPC’ye giderek mevcut Subzero Weapon’unuzu bir voucher ile değiştirin. - Voucher’a sağ tıklayarak yeni bir Subzero Weapon craft edin. |
| Details | |
|---|---|
| Nereden Düşer | Minion of Dark Mare, Dark Mare, Death Mare, Jewelry Don, ve Spirits in CZ tarafından düşer. |
| Gem of Bowl Bravery | BOWL bölgesinde aktif kalarak Gem of Bowl Bravery (her 5 dakikada 1 adet) kazanabilirsiniz. |
| Gem of Bowl Bravery Exchange | 175 Gem of Bowl Bravery → Monster Stone ile değiştirilebilir. |
| Monster Stone Boss | Subzero Weapon Coupon malzemesi düşürebilir. |
| Açıklama | |
|---|---|
| Adım 1 | Subzero Weapon Coupon'u, Shozin NPC'ye (Moradon) götürün. |
| Adım 2 | Karşılığında bir Subzero Weapon voucher alacaksınız. |
| Adım 3 | Voucher’a sağ tıklayın ve yeni Subzero Weapon’unuzu seçin. |
| Değişim Maliyeti | 2000 KC |